Fietje Zaad,  Reflexzonetherapeut & Coach


Mijn naam is Fietje Zaad.  Ik ben een duizendpotige levensgenieter.  Ik hou van gezelligheid, koken, lezen,  zingen, dansen, (berg)wandelen, zwemmen, fietsen ,yoga, mediteren, stoeien met onze dochter van 14, enzovoort...Kortom, teveel om op te noemen!  

 

In een vorig leven ben ik ooit begonnen aan een studie tandheelkunde. Na het behalen van mijn propedeuse besloot ik in het tweede jaar hiermee te stoppen en heb ik de studie mondhygiëne afgerond. 

 

Met een druk leven als mondhygiënist met een eigen praktijk was stress voor mij helaas geen onbekend verschijnsel en kreeg ik steeds meer last van fysieke klachten aan rug, nek en schouders.  Dit was het startpunt voor mijn zoektocht naar een alternatieve therapie die mij verlichting zou brengen. Reflexzonetherapie kwam in 2001 op mijn pad. Eenmaal aangestoken door het weldadig effect van reflexzonetherapie besloot ik om de vierjarige opleiding zelf te gaan volgen. 

 

Het is mijn passie om je te laten ervaren via reflexzonetherapie wat er speelt in jouw lichaam en geest.  Wat heb jij nodig om weer in balans te komen? Je lichaam is een geweldig kompas maar we zijn verleerd dat we veel kunnen leren uit fysieke en emotionele signalen.  Ik kan je erbij helpen om weer in contact te komen met jezelf...stap voor stap jezelf ontmoeten is mijn motto! 

 

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!