Fietje Zaad, gediplomeerd reflexzonetherapeut


Mijn naam is Fietje Zaad. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de vierjarige opleiding tot reflexzonetherapeut in Eindhoven. Daarnaast werkte ik van 1994 tot 2018 als mondhygiënist. 

 

Met een druk leven als mondhygiënist was ik wel bekend met het verschijnsel stress. Ik kreeg last van allerlei fysieke en mentale klachten vanwege een verkeerde houding en werk- en privégerelateerde stress. Ik wilde daarom onderzoeken in hoeverre ik naast de reguliere gezondheidszorg ook via alternatieve therapie mijn klachten kon verlichten. Deze zoektocht bracht mij een groot enthousiasme voor de reflexzonetherapie omdat ik merkte dat deze therapie een mooie uitwerking op lichaam en geest heeft. 

 

Begin 2018 heb ik de keuze gemaakt om het vak van mondhygiënist los te laten. Naast de reflexzonetherapie volg ik momenteel een opleiding tot professioneel coach bij Systo in Hasselt. Coaching is een geweldig  mooie aanvulling op de reflexzonetherapie. Door voetreflextherapie kom je gemakkelijker in je gevoel. Vandaaruit kan een stukje coaching inzicht brengen in de valkuilen in je leven en zie je duidelijker welke keuzes en oplossingen echt bij jou passen. Mijn missie is om jou stap voor stap een stukje te begeleiden op weg naar het ontmoeten van jezelf. Loop je met mij mee?