Fietje Zaad, gediplomeerd reflexzonefanaat


Mijn naam is Fietje Zaad. In 1994 studeerde ik af als mondhygiënist. Ik woon al bijna twintig jaar samen met mijn vriend. Samen hebben wij een dochter van tien jaar.

 

Met een druk leven als mondhygiënist en werkende moeder, was ik wel bekend met het verschijnsel stress. Ik kreeg last van allerlei fysieke en mentale klachten vanwege een verkeerde houding en werk- en privégerelateerde stress. Ik wilde daarom onderzoeken in hoeverre ik naast de reguliere gezondheidszorg ook via alternatieve therapie mijn klachten kon verlichten.

 

Deze zoektocht bracht mij een groot enthousiasme voor de reflexzonetherapie. Al vanaf dag één van mijn studie wist ik dat dit mijn passie was en voelde ik dat reflexzonetherapie een weldadige uitwerking op mij heeft. Ik ben geïnteresseerd in de psyche van de mens, maar wilde ook altijd iets doen met mijn handen. Reflexzonetherapie is voor mij een ideale mix van coaching en massage. 

 

 

Na een  vierjarige opleiding studeerde ik in 2005 af aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland in Eindhoven. In hetzelfde jaar werd mijn praktijk aan huis een feit. Begin 2018 liet ik mijn beroep als mondhygiënist los en legde ik me volledig toe op de reflexzonetherapie. Die keuze maakt mij nog steeds gelukkig!