Reflexzonetherapie: stimuleert je lichaam en geest


In de Reflexzonetherapie gaan we ervan uit dat zo'n 70 tot 80% van de klachten ontstaan door stress en spanningen. Het is een natuurlijke geneeswijze, die ervan uitgaat dat onder andere op handen en voeten zones liggen die in verbinding staan met alle organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels van het lichaam. Ontstaat er pijn (dus stress) in lichaam en geest dan veranderen de reflexzones van kleur/ vorm en structuur. Stimulatie van de reflexpunten geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming. Het gebied op de voeten voelt na een behandeling zachter aan en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.  Hierdoor worden blokkades opgeheven en komt het lichaam weer op een natuurlijke manier in balans en harmonie.

 

Deze therapie is een uitkomst voor mensen met weinig energie, veel stress of lichamelijke klachten zoals schouder- rug- en nekklachten die  graag op een natuurlijke manier aan hun gezondheid willen werken. Ook voor mensen met MS en  zwangere vrouwen is de behandeling geschikt. 

 

Afhankelijk van jouw behoefte duurt een behandeling 50-75 minuten. Tijdens zo'n behandeling of in de tijd daarna kun je mogelijk al merken dat reflexzonetherapie effect heeft op je lichaam en geest.